Brug af biblioteket i uge 48 [opdateret]

by KP Bibliotek on 2021-11-19T11:43:23+01:00 | Comments

KP Bibliotek indgår et systemsamarbejde med Det Kongelige Bibliotek.

Det betyder at bibliotekssystemet, der håndterer al udlån og aflevering, bestillinger, reserveringer, indkøb og licenser mv. skifter servermiljø.

Rent praktisk får det følgende konsekvenser for dig som bruger af biblioteket i perioden 27.11. - 6.12.2021:

• Du kan søge i biblioteksbasen, men det er ikke muligt at se, om der er eksemplarer hjemme
  • Du kan kun låne og aflevere i betjent åbningstid, da automaterne vil være ude af drift
  • Dine lån og afleveringer i perioden kan du først se på din profil efter d. 6.12.2021
  • Du kan ikke reservere, betale gebyrer, forny materialer eller bestille fjernlån
  • Dine eksisterende reserveringer flyttes automatisk med til det nye miljø
  • Gemte søgninger og favoritter på din brugerprofil bliver ikke flyttet med. (Tag evt. skærmdump af disse, så du kan genskabe det senere)
  • Adgangen til databaser og elektroniske tidsskrifter kan have periodiske udfald
  • Links via Google Scholar vil først være fuldt opdateret efter ca. 14 dage

Biblioteket er lukket udenfor betjent åbningstid i perioden 27. november - 6. december 2021. Det betyder, at der ikke er adgang med kort i perioden. Dette gælder på følgende afdelinger:
Sigurdsgade
Nyelandsvej
Campus Nordsjælland
Kronprinsesse Sofies vej

Særligt for eksterne brugere.
I perioden fra 27. november til 6. december er det ikke muligt, at oprette eksterne brugere som nye lånere.

Alle services åbner igen den 6. december 2021.

Der vil dog være nogle efterjusteringer på fx automater og elektroniske adgange til artikler, som først falder på plads i løbet af den efterfølgende uge.

Har du spørgsmål til ændringerne, er du velkommen til at skrive til biblioteket i Basen