Nye Corona restriktioner

by KP Bibliotek on 2021-04-12T11:41:00+02:00 | Comments

KP bibliotek holder åbent for aflevering og lån af materialer.

Brug af mundbind er et krav på bibliotekerne, og du skal selvfølgelig overholde de gældende Corona-retnngslinier.

Brug af studieområder på biblioteket og læsesale

De dage, hvor du har undervisning med fysisk fremmøde, må du også gerne benytte bibliotekets studieområder og læsesale til gruppearbejde eller selvstudie. De øvrige dage må du desværre ikke opholde dig i læsesale eller på biblioteket for andet end lån og aflevering af bøger. Det er den måde vi med retningslinjerne for genåbningen kan undgå, at for mange bruger biblioteker og læsesale på samme tid.

Vejledning foregår stadig online - se muligheder nedenfor.

Se bemandede åbningstider m.m. på https://phbibliotek.dk/da

Bibliotekerne er åbne for selvbetjening 24/7 - i Hillerød dog kun kl. 7-22. (Husk kort og kode)

Du kan reservere materialerne på forhånd, så du kun skal komme på biblioteket for at hente. Vi sender en besked, når materialet står klar på afhentningshylden.

Sådan reserverer du i biblioteksbasen.

Sådan fornyer du dine lån.

Få hjælp / vejledning online:

Din Online Bibliotekar

Du kan spørge Din Online Bibliotekar.

Alle hverdage mellem kl. 10-14, kan du møde en bibliotekar online, som sidder klar til at hjælpe dig.

Du finder linket til Din Online Bibliotekar i bibliotekets rum på ItsLearning. (Kræver login)

Book-1-Bibliotekar

Book en bibliotekar til en litteratursøgnings-session, hvis du har brug for ekstra hjælp til at finde litteratur. En session varer ca. 30 minutter.

Book en tid

Kontakt: Du kan kontakte os via mail til bibliotek@kp.dk  eller ringe til os - se kontaktoplysninger.

Follow Us