Nye Corona restriktioner

by KP Bibliotek on 2021-01-08T11:23:00+01:00 | Comments

KP's bibliotek holder åbent for studerende og ansatte.

Du kan låne og aflevere bøger mv., men du må ikke opholde dig på biblioteker og læsesale.

Brug af mundbind er et krav på bibliotekerne, og du skal selvfølgelig overholde de gældende Corona-retnngslinier.

Se bemandede åbningstider m.m. på https://phbibliotek.dk/da

Bibliotekerne er åbne for selvbetjening 24/7 - i Hillerød dog kun kl. 7-22. (Husk kort og kode)

Du kan reservere materialerne på forhånd, så du kun skal komme på biblioteket for at hente. Vi sender en besked, når materialet står klar på afhentningshylden.

Sådan reserverer du i biblioteksbasen.

Sådan fornyer du dine lån.

Få hjælp / vejledning online:

Din Online Bibliotekar

Du kan spørge Din Online Bibliotekar.

Alle hverdage mellem kl. 10-14, kan du møde en bibliotekar online, som sidder klar til at hjælpe dig.

Du finder linket til Din Online Bibliotekar i bibliotekets rum på ItsLearning. (Kræver login)

Book-1-Bibliotekar

Book en bibliotekar til en litteratursøgnings-session, hvis du har brug for ekstra hjælp til at finde litteratur. En session varer ca. 30 minutter.

Book en tid

Kontakt: Du kan kontakte os via mail til bibliotek@kp.dk  eller ringe til os - se kontaktoplysninger.

Follow Us