Nye Corona restriktioner

by KP Bibliotek on 2021-05-21T00:00:00+02:00 | Comments

KP bibliotek holder åbent for aflevering og lån af materialer.

Husk test når du møder op på biblioteket - lige som på campus i øvrigt. Du skal selvfølgelig overholde de gældende Corona-retnngslinier på KP (Kræver login).

Brug af studieområder på biblioteket og læsesale

Du kan frit benytte bibliotekets studieområder og læsesale til gruppearbejde eller selvstudie.

Vejledning foregår stadig online - se muligheder nedenfor.

Se bemandede åbningstider m.m. på https://phbibliotek.dk/da

Bibliotekerne er åbne for selvbetjening 24/7 - i Hillerød dog kun kl. 7-22. (Husk kort og kode)

Du kan reservere materialerne på forhånd, så du kun skal komme på biblioteket for at hente. Vi sender en besked, når materialet står klar på afhentningshylden.

Sådan reserverer du i biblioteksbasen.

Sådan fornyer du dine lån.

Få hjælp / vejledning online:

Din Online Bibliotekar

Du kan spørge Din Online Bibliotekar.

Mandag og onsdag mellem kl. 10-14, kan du møde en bibliotekar online, som sidder klar til at hjælpe dig.

Du finder linket til Din Online Bibliotekar i bibliotekets rum på ItsLearning. (Kræver login)

Book-1-Bibliotekar

Book en bibliotekar til en litteratursøgnings-session, hvis du har brug for ekstra hjælp til at finde litteratur. En session varer ca. 30 minutter.

Book en tid

Ansatte

KP ansatte kan få hjælp og vejledning ved at kontakte biblioteket-forskningsservice@kp.dk
Læs mere om Forskningsservice.

Kontakt: Du kan kontakte os via mail til bibliotek@kp.dk  eller ringe til os - se kontaktoplysninger.