Biblioteket Sigurdsgade – ændrede adgangsforhold

by KP Bibliotek on 2021-01-11T15:50:00+01:00 in Servicemeddelelser | Comments

Ændrede adgangsforhold.

Fra onsdag d. 13. januar til søndag d. 17. januar, vil der kun være adgang til biblioteket i den bemandede

åbningstid (9-15). Vær opmærksom på at biblioteket ikke er bemandet i weekenderne.

OBS:

I perioden fra d. 13. januar til d. 17. januar

• Er det ikke muligt at få adgang til biblioteket uden for betjent åbningstid med studiekort og kode

• Er der ingen adgang til bøgerne på pensumhylden

• Vi opfordrer til, at du reserverer materialerne hjemmefra, da der er begrænset adgang til dele af samlingen. Du vil modtage en besked, når materialet står klar til afhentning.

Ændringerne skyldes ombygning.

Indgangen til biblioteket flyttes midlertidigt.

Fra onsdag d. 13. januar og frem til ombygningens afslutning flyttes indgangen til biblioteket midlertidigt til lokale C111.

Indgangen fra C111 skal benyttes i den bemandede åbningstid.

Adgang udenfor betjent åbningstid.

Fra mandag d. 18. januar kan du igen benytte biblioteket Sigurdsgade døgnet rundt.

Uden for den bemandede åbningstid benyttes indgangen ved lokale C127 som du plejer. Adgang med studiekort og kode.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp

Du kan kontakte os via mail til bibliotek@kp.dk  eller ringe til os - se kontaktoplysninger.
Se hvordan du kan få hjælp hjemmefra

Follow Us