Adgang til Ebsco basen Anthropology Plus

by KP Bibliotek on 2021-01-06T14:09:00+01:00 | Comments

Biblioteket har oprettet adgang til Anthropology Plus.

Gå til Anthropology Plus

Anthropology Plus samler i en ressource (base) bibliografierne Anthropological Literature fra Tozzer Library på Harvard University og Anthropological Index fra Royal Anthropological Institute og Museum of Mankind i England.

Der er referencer til artikler i tidsskrifter, serier og editerede bøger (samleværker) fra starten af 1900-tallet.

Fagdækningen i de ca. 2.500 indekserede tidsskrifter er antropologi i bredeste forstand, dvs. både kultur- og socialantropologi, fysisk antropologi, arkæologi, folklore og lingvistik.

Sammenlægningen af de to bibliografier, der siden ca. 1960 i et stort omfang har indekseret de samme tidsskrifter, gør at man ofte møder den samme reference to gange, dels fra Anthropological Literature fra Harvard og dels fra Anthropological Index fra England.

Follow Us